Busia w kuchni
Etykiety
Ciasta
Kokilki
Obiad
Pasty do pieczywa
Pieczenie-Pasztety
Pieczywo
Placki-placuszki
Przekąski dodatki
Przetwory
Sałatki
Wielkanoc
Wigilia
Zupy
4 października 2014
Parówki w naleśnikach
usmażona porcja naleśników
ok. 20 dag sera żółtego
parówki
jajko
bułka tarta
keczup
Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Nałożyć trochę na naleśnik, na to położyć parówkę i zawijać w rulon.
Obtoczyć w rozmąconym jajku, bułce tartej i smażyć na oleju. Można polać keczupem.
1 komentarz:
Zielarnia Ojca Mateusza
4 października 2014 21:12
jadłem takie i polecam wszystkim.
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
jadłem takie i polecam wszystkim.
OdpowiedzUsuń